Kalenderen

(kalenderen, som er en guide og selv-coach bog, som også bliver en dag- og logbog over din udvikling  kan snart købes her på sitet).

Kan du få bare 15 minutter til overs til dig selv om dagen?

Hvis ikke, hjælper innerzense-planlægningssystemet dig med at strukturere, så du FÅR tid – og så kan du begynde at fordybe dig bl.a. med hjælp fra kalenderen og kurserne fra innerzense.dk.

Hvis du kan det i forvejen, kan du hoppe lige ud i at få inspiration til mere livsglæde, overskud, mindre stress.

Innerzense-kalenderbogen er
- et planlægningsredskab som hjælper dig dag efter dag til at

  • ændre vaner og bevidsthed
  • have praktisk fokus på at ”gøre” = handle her og nu
  • definere dine mål, ønsker og drømme
  • tage dine første – af mange – skridt mod forandring
  • holde fast i din proces
  • holde fokus på din drøm og passion

- en selvudviklings-logbog og en drømmedagbog.

Spar de løse manila- og kinabøger, diverse kladdehæfter og ringbind, du måske bruger til dine notater og tanker, når du fx er på kursus. Denne kalenders ringbindkoncept gør den dynamisk, så du kan samle alt om din udviklingsproces ét sted. Gode hjælperedskaber er dog en lille notesbog og/eller en diktafon/evt. telefonen, hvis den har indbygget diktafon.

Derfor blev kalenderen skabt:
Mit eget behov var at have et sted, en mappe, en personlig bog, som kunne samle alle mine tanker, drømme og oplevelser, have tjek på aftalerne  (fx under en coach-proces) og frem for alt få mig til at  OVERHOLDE MINE AFTALER MED MIG SELV.

Min passion blev at skabe en (dag)bog, som var så smuk og praktisk, at jeg virkelig havde lyst til at skrive i den hver dag – også drømme og tanker undervejs i min udvikling  -  ikke mindst guldkornene fra de mange kurser, jeg  frekventerede!
Jeg havde altså også brug for et planlægningsværktøj, som kunne være med til at sikre HANDLING. Og jeg mødte mange (kvinder) derude på kurserne, som delte min frustration over, ikke at få implementeret alle de gode intentioner, øvelser og erkendelser i deres liv.  Efter et godt kursus blev det desværre hurtigt hverdag igen med alle de “gamle” vaner.

Innerzense-kalenderen dækker også et behov for hjælp til at samle, overskue og handle – og give fornyet inspiration til at gøre mere ved det, som giver sommerfugle og boblende glæde i maven: finde sin kerne og udleve den.

Og det er min største passion: at hjælpe andre til at udvikle og udfolde deres potentiale.

Derfor er tanken også, at kalenderen skal kunne arbejde dynamisk sammen med et nyhedsbrev og on-line-selvudviklingskurser. Du skal selv kunne udskrive de ønskede worksheets og andet indhold til kalenderen, hulle det med din almindelige hullemaskine og samle det i et smukt omslag (eller et A5 ringbind).

Dagbog og log-bog over din udvikling
Kalenderen vil allerede efter kort tid være din dagbog og logbog over din vej og udfordringerne – og hvordan du klarer/klarede dem.

Skriv dig allerede nu op til mit nyhedsbrev, hvor du straks vil få en gave: 9 tips til forenkling og afstressning af dit liv. Herefter får du ca. 1 gang om måneden gratis tips og gode ideer samt tilbud om (on-line)kurser i bl.a. planlægning, manifestering og feng shui (og meget andet).

Jeg glæder mig til at dele min skatkiste af erfaringer og viden med dig – og jeg ser frem til, at vi følges ad på udviklingens vej.

Kærlig hilsen
Ulla
life-tour-guide